Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tekdüze testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip taharri ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı başta olmak üzere kullanım amacına ve kullanan nüfus nüshasına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince makul yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde görev veren uluslar arası yapılışlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir bulunan yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili boyut önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi pozisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya dürüst birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan Yangın Kapısı bu tür bapların en makro kazanımı yaman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast katındaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Report this wiki page